A Pápai Polgári Kör nyárbúcsúztató rendezvénye

951
Fotó: Babos Petra

Jó hangulatban telt a Pápai Polgári Kör nyárbúcsúztató rendezvénye, amelyet ma tartottak a Hagyományok Hegyén. A programon részt vett többek közt dr. Kovács Zoltán országgyűlési képviselő és dr. Áldozó Tamás polgármester is.

Dr. Kovács Zoltán a Médiacentrum kérdésére elmondta, amikor a Pápai Polgári Kör 2002-ben megalakult, az volt a cél, hogy a tagok a polgári értékrendet képviseljék a mindennapokban.

– Sok egyesület és alapítvány van az országban a polgári körökön kívül, amelyek a civil értékrendet vallják, s ezen értékek mentén szeretnék, hogy az ország tovább működjön, a választásokra fókuszálva – tette hozzá az országgyűlési képviselő.

Dr. Dancs Ferenc, a Pápai Polgári Kör elnöke elmondta, másfél év kihagyás után szervezhettek újra összejövetelt a tagságnak.

– Úgy gondoltuk, a hosszú bezártság után először egy kötetlen, szabadban eltölthető napot szervezünk a nyár végén. A családias programon szó esett az elkövetkezendő időszakról is. Mi a polgári keresztény kormány „háttérországa” akarunk lenni. Minden itt résztvevő ebben erősített meg bennünket, mi a kormány tevékenységét rendkívül jónak tartjuk, s minden erőnkkel azon leszünk, hogy ez a kormány továbbra is hatalmon maradjon. Ehhez szervezzük a programjainkat, s igyekszünk meggyőzni az embereket arról, hogy ők is értékeljék a gazdasági, a családpolitikáért tett és a pénzügyi világban elért eredményeket – emelte ki az elnök.

A rendezvény jó hangulatú beszélgetéssel zárult.

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!