Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Búcsú a nyártól

Pintér-Papp Eszter | 2021.08.28.

Több százan szórakoztak ma délután a Nyárbúcsúztató Játszótéri Nap rendezvényein. A színpadon egymást váltották a szórakoztató programok, a fesztiválsátor környékén valódi játékparadicsom várta a gyerekeket, de voltak kézműves-foglalkozások, közlekedésbiztonsági játszóház, arcfestés, szabadulószoba, portrérajzolás és lufihajtogatás is.

A színpadi programok sorát bűvészshow nyitotta, majd a Black Bunny Rock and Roll Club táncosait követően  Bene Gabinak tapsolhatott a közönség. A délután folyamán volt még Muzsikáló Matiné és színpadra lépett a Honvéd Bajtársi Klub Vidám Nagyik kórusa is.   

A fesztiválsátor közönségét késő délután dr. Áldozó Tamás polgármester köszöntötte, emlékeztetve arra, hogy az elmúlt évben a koronavírus-járvány nem tette lehetővé a játszótéri nap megrendezését. – Bízom abban, hogy azzal a sok újítással, amivel ma itt találkozhattak, s amelyekkel kollégáink sokat dolgoztak, önök elégedettek voltak – mondta a városvezető.

Unger Tamás alpolgármester, a városrész önkormányzati képviselője köszöntőjében arról szólt, hogy számukra az volt a legfontosabb, hogy a városrészi napon résztvevők jól érezzék magukat, hogy ismerősökkel, barátokkal találkozzanak és jól szórakozzanak együtt. 

A hagyományos jótékonysági főzőverseny eredményhirdetését a köszöntők után tartották. A zsűri értékelése szerint a főzőverseny harmadik helyezettje a Napsugár Bölcsőde lett, második helyen a Tűzoltóság csapata végzett, míg a legfinomabb ételt a Bokrétások csapata főzte.

A díjak átadását követően Unger Tamás bejelentette, hogy a főzőverseny bevétele 154.000 forint volt, melyet a Napsugár Bölcsődének ajánlottak fel.

A megjelenteket ezt követően dr. Kovács Zoltán országgyűlési képviselő is köszöntötte. Mint mondta, fontos ez a mai együttlét, mert az elmúlt időszakban a járvány miatt kevés lehetőség volt a hasonló rendezvények megtartására. A képviselő a Médiacentrumnak elmondta, a Kilián lakótelep és környéke a szűkebb hazája, hiszen itt nőtt fel. A járvány utáni kiszabadulás egyik fő színtere Pápán a városrészi napok sorozata, ahol a környékbeliek végre maszk és kötöttségek nélkül találkozhatnak egymással.

A rendezvény sztárvendégei Oszvald Marika és Peller Károly voltak, akiket hatalmas tapssal köszöntött a fesztiválsátor közönsége. A fergeteges hangulatú operettest után, a nap záróprogramjaként Dj. Béci rertó bulijában szórakozhattak a nyárbúcsúztató program résztvevői.   





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: