Karibi hangulat a Fő téren

1103
Fotó: Babos Petra

A Karibi Tánc Egyesület jóvoltából a pápaiak ismét egy kis ízelítőt kaptak a vérpezsdítő karibi hangulatból a Fő téren tegnap késő délután. Az időjárás ugyan nem volt túl barátságos, többször eleredt az eső, ám a táncosokat ez sem tántorította el attól, hogy táncra perdüljenek.

Horváth Attila, a Karibi Tánc Egyesület vezetője hírportálunknak elmondta, Győrben és Pápán vannak tánctanfolyamaik.

– A járványhelyzet miatt az előző évben elmaradtak a próbáink, de reméljük, idén már sikerül újra találkoznunk, s táncolnunk. A mai programmal az volt a célunk, hogy bemutassuk a karibi táncokat, a kubait és a bachátát, de a merengue-vel is próbálkozhattak a téren egybegyűltek – tudtuk meg az egyesület vezetőjétől, aki hozzáfűzte, tapasztalataik szerint a pápaiak érdeklődnek a karibi táncok iránt, s örül, hogy sokan megtették a mai délutánon az első lépéseket. Pápán alakult már egy tánccsoport is, ami körülbelül 30 tagot számlál. Horváth Attila végül köszönetét fejezte ki Pápa Város Önkormányzatának, akik támogatták a rendezvényt.

Az augusztusi kora őszies napon sokan vettek részt a forró karibi hangulatú táncos programon.

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!