Pápai bronz a teke-világbajnokságon

312
Fotó: Magyar Teke Szövetség

Cserpnyák Martinnal az oldalán harmadik helyezést szerzett az U23-as teke-világbajnokságon Németh Máté, a Győr-Szol TC pápai nevelésű játékosa.

Ahogy arról korábban már hírt adtunk, augusztus 21-31. között rendezik a 2021. évi U14-es világkupát, az U18-as és U23-as világbajnokságot Szlovéniában. A korábban Pápán edzőtáborozó keretben két Vasas-nevelés, Lendvai András és Németh Máté is helyet kapott. A Magyar Teke Szövetség Facebook-oldalának beszámolója szerint szombaton a férfi csapatversenyben – a két említett fiatalemberrel a soraiban – 3450 ütött fával az ötödik helyen végzett a magyar delegáció. Másnap rendezték meg az U23 tandem női és férfi számait, mely mindkét kategóriában nagy csatákat, szoros eredményeket hozott, végül a Németh Máté – Cserpnyák Martin és a Karsai Dániel – Ivanyik Richárd páros egyaránt a dobogó harmadik fokára állhatott fel.

A világverseny hétfői napján a sprint és a tandem mix számokat rendezik. 

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!