Intézményvezetői kinevezések

1164
Fotó: Pintér Ádám

A nyár folyamán a Pápai Tankerületi Központ több intézménye esetében is intézményvezetői pályázatot írtak ki, melyek nyomán a közelmúltban öt, új kinevezést kapott intézményvezetőt köszönthettek a tankerület tanévnyitó intézményvezetői értekezletén.

Egyházi Andrea tankerületi igazgatótól megtudtuk, az Emberi Erőforrások Minisztériumának köznevelési államtitkára öt évre szóló magasabb vezetői megbízást adott a Csöglei Általános Iskola élére Balhási Istvánnak, a Mezőlaki Arany János Általános Iskola esetén Csuti Líviának, a Pápai Erkel Ferenc Ének-Zenei Általános Iskolában Heizer Zoltánnénak, a Tarczy Lajos Általános Iskola vezetésére Venczel Csabának és az Ugodi Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskolában Csuka Gabriella Márta részére, míg a Pápateszéri Általános Iskola esetében nem érkezett intézményvezetői pályázat.

Az értekezleten nyugdíjba vonulása alkalmából köszöntötték Dukay Istvánt, a Kertai Általános Iskola korábbi intézményvezetőjét is.

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!