Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Tanévnyitók

Pintér-Papp Eszter | 2021.08.30.

Hamarosan vége a nyári szünidőnek, újra iskolapadba ülnek a diákok. Az iskolák többsége a napokban honlapján közzétette a tanévnyitó időpontját.

Lássuk, a pápai általános és középiskolákban mikor tartják a tanévnyitó ünnepséget!

Az Erkel Ferenc Ének-Zenei Általános Iskola tanévnyitója augusztus 31-én 17.30-kor kezdődik. Az elsős gyerekeket és szüleiket az aulába várják, a többi osztály a tantermében vesz részt az eseményen.

A Munkácsy Mihály Német Nyelvoktató Általános Iskolában augusztus 31-én 17 órakor, az iskola udvarán lesz az évnyitó. 

A Tarczy Lajos Általános Iskolában a mai napon 17 órakor, a tervek szerint a sportpályán tartják a tanévnyitót.

A Vajda Márta Óvoda, Általános Iskola, Készségfejlesztő Szakiskola és EGYMI tanévnyitója augusztus 31-én 16 órakor kezdődik.

A Weöres Sándor Általános Iskolában augusztus 31-én 17 órakor lesz a tanévnyitó.

A Gyurátz Ferenc Evangélikus Általános Iskolában a tanévnyitó istentisztelet augusztus 31-én 17.30-kor kezdődik az Evangélikus templomban.

A Szent István Római Katolikus Általános Iskolában a tanévnyitó szentmise augusztus 31-én 16.30-kor kezdődik a Nagytemplomban.

A Kisalföldi Agrárszakképzési Centrum Batthyány Lajos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium tanévnyitója szeptember 1-jén 8 órakor lesz.

A Pápai Szakképzési Centrum Acsády Ignác Technikum és Szakképző Iskolában szeptember 1-jén 8 órakor, az iskola aulájában nyitják meg a tanévet.

A Pápai Szakképzési Centrum Jókai Mór Közgazdasági Technikum és Kollégiumban szintén szeptember 1-jén 8 órakor lesz az évnyitó, az iskola udvarán.   

A Petőfi Sándor Gimnáziumban szeptember 1-jén 8 órakor, az iskola aulájában tartják az évnyitót.

A Türr István Gimnázium és Kollégium szintén az első tanítási nap reggelén 7.45-kor tartja tanévnyitóját.

A Pápai Református Kollégium Gimnáziuma, Művészeti Szakgimnáziuma és Diákotthona alapításának 490., újraindulásának 30. tanévnyitóját augusztus 31-én 15 órakor tartja a Református Újtemplomban.





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: