Ipari örökség az egykori Pannóniában (Híradó 2021.08.30.)

140

Dr. Gömöri János volt a Gróf Esterházy Múzeum nyári régészeti sorozatának utolsó előadója. A kiváló szakember alapította a magyar ipari régészeti munkacsoportot. Az ipari régészet a műszaki emlékek megmentésével foglalkozik, például kutatja azt is, hogy a fegyverek, az egyszerűbb használati tárgyak és a bonyolultabb kivitelű relikviák hol és hogyan készültek.

Ipari örökség az egykori Pannóniában (Híradó 2021.08.30.)

Ipari örökség az egykori Pannóniában (Híradó 2021.08.30.)Dr. Gömöri János volt a Gróf Esterházy Múzeum nyári régészeti sorozatának utolsó előadója. A kiváló szakember alapította a magyar ipari régészeti munkacsoportot. Az ipari régészet a műszaki emlékek megmentésével foglalkozik, például kutatja azt is, hogy a fegyverek, az egyszerűbb használati tárgyak és a bonyolultabb kivitelű relikviák hol és hogyan készültek.

Posted by Pápa Városi Televízió on Monday, August 30, 2021

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!