Különleges tűzoltóbemutató a 150 éves jubileum alkalmából (Híradó 2021.08.30.)

118

A volt Kilián lakótelepen tartott városrészi nap egyik különleges programeleme volt a pápai tűzoltók bemutatója. A látványos gyakorlaton egy mentési-tűzoltási feladatot láthattak az érdeklődők. A bemutató a 150 éves jubileumát ünneplő pápai tűzoltóság programsorozatának része volt. A jeles évfordulóra ugyanis három alkalomból álló rendezvényt szervezett a Pápai Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság. Augusztus 19-én emlékfát ültettek a Petőfi-gimnázium előtt, most tűzoltó gyakorlatot mutattak be, a programsorozat harmadik eseménye pedig a szeptember 2-án tartandó ünnepség lesz.

Különleges tűzoltóbemutató a 150 éves jubileum alkalmából (Híradó 2021.08.30.)

Különleges tűzoltóbemutató a 150 éves jubileum alkalmából (Híradó 2021.08.30.)A volt Kilián lakótelepen tartott városrészi nap egyik különleges programeleme volt a pápai tűzoltók bemutatója. A látványos gyakorlaton egy mentési-tűzoltási feladatot láthattak az érdeklődők. A bemutató a 150 éves jubileumát ünneplő pápai tűzoltóság programsorozatának része volt. A jeles évfordulóra ugyanis három alkalomból álló rendezvényt szervezett a Pápai Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság. Augusztus 19-én emlékfát ültettek a Petőfi-gimnázium előtt, most tűzoltó gyakorlatot mutattak be, a programsorozat harmadik eseménye pedig a szeptember 2-án tartandó ünnepség lesz.

Posted by Pápa Városi Televízió on Monday, August 30, 2021

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!