Megafon-koncert a Fő téren (Híradó 2021.08.30.)

146

Hatalmas sikert aratott a Megafon Zenei Egyesület péntek esti koncertje a Fő téren. A lelkes, jó hangú fiatalokból álló csoport jó hangulatú koncerttel búcsúztatta a nyarat. Az S.K. Társulat nyári zenei programsorozatára tette fel a koronát a Megafon, hisz az utóbbi hetekben péntek vagy épp szombat este mindig kellemes dallamok fogadták a belvárosban sétálókat.

Megafon-koncert a Fő téren (Híradó 2021.08.30.)

Megafon-koncert a Fő téren (Híradó 2021.08.30.)Hatalmas sikert aratott a Megafon Zenei Egyesület péntek esti koncertje a Fő téren. A lelkes, jó hangú fiatalokból álló csoport jó hangulatú koncerttel búcsúztatta a nyarat. Az S.K. Társulat nyári zenei programsorozatára tette fel a koronát a Megafon, hisz az utóbbi hetekben péntek vagy épp szombat este mindig kellemes dallamok fogadták a belvárosban sétálókat.

Posted by Pápa Városi Televízió on Monday, August 30, 2021

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!