Az újonchoz utazik a Perutz FC

434
Fotó: Haraszti Gábor

Az NB III nyugati csoportjának feljutó együtteséhez, a nyeretlen Andráshidához látogat a Perutz FC, mely a hétközi fordulóban szerezné meg idei első idegenbeli győzelmét.

Egy pont, kettő lőtt és kilenc kapott gól az Andráshida eddigi öt bajnokijának mérlege, így nem csoda, hogy a zalaiak a csoport utolsó előtti, 19. helyén állnak. A Perutz a harmadosztályban egy hónapja nyert utoljára – legutóbbi három bajnokiján egy pontot szerzett csak – a Magyar Kupában viszont továbbra is talpon vannak a bakonyaljaiak. Edzőjük, Weitner Ádám bizakodva tekint előre, hiszen az eltiltások lejártak, és a sérültek is kezdenek lassan visszatérni.

– Aki ért a focihoz az tudja, hogy mindig a kötelező győzelmek a legnehezebbek, ellenfelünk eddigi eredményei ellenére sem vesszük félvállról a bajnokit – utalt az egy ponttal az utolsó előtti helyen álló zalaiak helyzetére a pápai tréner. – Kellemetlen ellenfél az Andráshida, minden tudásunkat latba kell vetni ahhoz, hogy győztesen hagyjuk el a pályát. A héten a hiányzóink is velünk edzettek, ám óvatosságból egyelőre nem valószínű, hogy bevetjük őket.

Az Andráshida – Perutz FC bajnokit szeptember 1-jén 16 órai kezdéssel rendezik a zalaegerszegi Andráshida SC Sporttelepen.

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!