Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORTSPORT

Országos bajnoki címeket szereztek a lovasok

Haraszti Gábor | 2021.09.01.

Simonpusztáról, a Magyar Lovas Szabadidős Szakág Országos Bajnokságáról egyesületi és egyéni országos bajnoki címekkel tértek haza a Pápai Lovas Club növendékei.

Az országos döntőre népes csapattal, kilenc fővel utaztak el a pápaiak, akik ügyességi, futószáras, díjugrató, díjlovagló, derby és military kategóriában indultak. A lovasok minden várakozást felülmúlóan szerepeltek, egyéniben és csapatban is az országos rangsor élén végeztek.

– Mérhetetlenül boldogok vagyunk és borzalmasan büszke vagyok erre a csapatra, mindenki szívét, lelkét beletette, hogy ez az álom megvalósulhasson – mondta a fiatalok egyik felkészítője, Király Krisztina. – Egyéniben lovasaink öt arany- (Babai Anna két kategóriában, Kardics Emőke, Balogh Roxána, Bőhm Luca) -, három ezüst- (Bőhm Luca, Stankovics Luca, Molnár Enikő) – és három bronzérmet (Baki Stefánia Stella, Molnár Enikő, Babai Anna) szereztek, illetve egy országos negyedik (Stankovics Luca), két ötödik (Baki Stefánia Stella, Bonta Áron) és négy hatodik hellyel gazdagodtunk (Bőhm Luca, Tóth Fanni, Baki Stefánia Stella, Molnár Enikő). Emellett a Pápai Lovas Club az egyesületek, lovasiskolák összevetésében szintén első lett, az országos bajnoki címet szerző csapat tagjai Molnár Enikő, Bőhm Luca és Balogh Roxána voltak. Köszönjük a város és az egyesületünk támogatását, nem utolsósorban a gyerekekkel együtt hálásak vagyunk a szülőknek, hogy megadták erre a lehetőséget – tette hozzá az iskola edzője.

A csapat tagjai Babai Annai, Baki Stefánia, Balogh Roxána, Bonta Áron, Bőhm Luca, Kardics Emőke, Molnár Enikő, Stankovics Luca és Tóth Fanni voltak, akiket Király Krisztina, Bőhm Szabolcs és Babócs Roland készített fel.





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: