Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORTSPORT

Három gólt szerzett idegenben a Perutz

Haraszti Gábor | 2021.09.01.

Hanzl Máté, Köles János és Sandal Dominik találatával magabiztos, 3-0-s győzelmet aratott az NB III-as labdarúgó-bajnokság hétközi, ötödik fordulójában a Perutz FC, mely Andráshidáról hozta el a pontokat.

Takács Ryan Lee játékvezető kezdő sípszava előtt győzelem nélkül álltak a Zala megyeiek, akik az eltelt négy fordulóban mindössze egy pontot szereztek. Weitner Ádámnak továbbra sem volt könnyű dolga a sérültek miatt, elővigyázatosságból Skriba Máté, Oláh László és Sandal Dominik is csak a cserepadra tudott leülni.

A pápaiak irányítottak a kezdő sípszót követően, próbáltak focizni, a hazaiak az előrevágott labdákat próbálták megszerezni és pontrúgásokat kiharcolni. Az első két helyzet mégis az Andráshida előtt adódott: előbb Czene, majd Szabó lövését védte lábbal Dénes. A 22. percben Szilágyi került helyzetbe, ám jó helyzetből fölé lőtt. Tíz perccel később megszerezte a vezetést a Perutz, egy bedobás után Kalász passzolt Hanzl Mátéhoz, aki betört a tizenhatoson belülre, majd külsővel a jobb sarokba helyezett, 0-1. Az első félidő végén Szalai lefejelt labdáját Füredi küldte rá ballal, ám a próbálkozás a jobb felső felett hagyta el a játékteret. Az 51. percben Hanzl szögletére érkezett jó ütemben Köles, a labda centikkel ment a bal kapufa mellé. A 62. percben kettőre nőtt a különbség, Hanzl vezette a labdát, majd észrevette a hosszún egyedül álló Kölest, aki egy átvétel után a rövidbe bombázott, 0-2. Egy perccel később Hanzl találta magát 1-1-ben Czirjékkel, a pápai csapatkapitány azonban a kapusba lőtt. A 67. percben az egy perccel korábban pályára lépő Sandalt buktatták a büntetőterületen belül, a tizenegyest a sértett a jobb sarokba helyezte, kialakítva a 0-3-as végeredményt.

Andráshida – Perutz FC 0-3 (0-1)

Zalaegerszeg, Andráshida SC Sporttelep. V.: Takács Ryan Lee. Andráshida: Czirjék – Fábián, Pajor (Németh 88.), Szabó, Péntek, Kalamár, Vass (Bakó 72.), Dömötörfy (Temlén 64.), Karóczkai, Czene (Czafit 72.), Kovács (Mavolo 64.). Edző: Dobos Sándor. Perutz FC: Dénes – Nagy, Bence, Zsirai, Szalai (Sandal 64.)– Köles, Iványi, Szilágyi (Oláh 72.), Füredi – Hanzl, Kalász (Skriba 69.). Edző: Weitner Ádám.

Weitner Ádám: Örülök a győzelemnek, hiszen egy kellemetlen ellenfél otthonában sikerült győzelmet aratnunk, ráadásul úgy, hogy nem kaptunk gólt. A győzelmet csapatként értük el, szépen, lépésről lépésre haladunk a megkezdett úton.

A pápai csapat szeptember 7-én 18 órai kezdéssel a Kaposvárt fogadja.





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: