Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORTSPORT

Az időskorúakért futnak

Haraszti Gábor | 2021.09.02.

Szeptember 4-én harmadik alkalommal rendezik meg Döbröntén a Fuss szívvel egy mosolyért nevet viselő jótékonysági futóversenyt. A szervezők a nevezési díjakból és szponzori felajánlásokból összegyűlő pénzösszeget idén is jótékonysági célokra fordítják.

Hat korcsoportban négy távra várják a szervezők az előzetes és helyszíni nevezéseket, a verseny napján 8:00 és 9:30 között lehet leadni a részvételi szándékot, a 14 év alattiak csemege távja 10:30-kor indul, 10:50-kor pedig a 7, 14 majd a 21 kilométeres távra vállalkozók is elrajtolnak. A cél idén is nemes, a futók a felajánlásokból „Az Időskorúak szociális ellátásáért” Alapítványt támogatják. Az alapítvány célja a Pápán élő rászoruló időskorúakról való gondoskodás, segítségnyújtás a mindennapi életvitelük biztosításában, a házi gondozás kiszélesítése, fejlesztése, a szociális étkeztetés lehetőségének bővítése.

A versenyen való részvételhez nem kell védettségi igazolvány. További információ a www.fussegymosolyert.hu-n valamint az esemény hivatalos Facebook-oldalán kapható. 





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: