A Budafok lesz a Perutz kupaellenfele

359
Fotó: mlsz.hu

Az M4 Sport stúdiójában kisorsolták a MOL Magyar Kupa harmadik körének párosításait. A Perutz FC hazai pályán a másodosztályú Budafok együttesével találkozik.

Az első két kör továbbjutóihoz a legjobb 64 között az első- és másodosztály mezőnye is csatlakozott. A Perutz FC a Győrújbarát (1-6) és a Balatonfüred (0-1) idegenbeli legyőzésével jutott tovább. A csütörtöki sorsoláson Halmai Gábor, korábbi kupagyőztes labdarúgó húzta ki a párosításokat, a Perutz FC a tavaly még NB I-es, jelenleg az NB II 9. helyén álló Budafokot kapta ellenfeléül. Az összecsapást Pápán rendezik, a kupaforduló hivatalos játéknapja szeptember 18-19.

A továbbjutás egy mérkőzésen dől el, döntetlen esetén előbb 2×15 perces hosszabbítás, majd ha ebben az időtartamban sem születik döntés, tizenegyesek következnek. 

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!