Szeptemberi képviselő-testületi ülés (Híradó 2021.09.03.)

104

Csütörtökön délután tartotta soron következő ülését városunk képviselő testülete. A napirendek között áttekintették a város első féléves költségvetését, módosították a belváros közlekedéséről szóló rendeletet és elfogadták a város településrendezési eszközeinek változtatását. Konstruktív párbeszéd alakult ki Grőber Attila egyéni indítványa tárgyalásakor, melynek kidolgozására a közeljövőben kerül sor.

Szeptemberi képviselő-testületi ülés (Híradó 2021.09.03.)

Szeptemberi képviselő-testületi ülés (Híradó 2021.09.03.)Csütörtökön délután tartotta soron következő ülését városunk képviselő testülete. A napirendek között áttekintették a város első féléves költségvetését, módosították a belváros közlekedéséről szóló rendeletet és elfogadták a város településrendezési eszközeinek változtatását. Konstruktív párbeszéd alakult ki Grőber Attila egyéni indítványa tárgyalásakor, melynek kidolgozására a közeljövőben kerül sor.

Posted by Pápa Városi Televízió on Friday, September 3, 2021

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!