Sportolj velünk Pápa!

501
Fotó: Pintér Ádám

Családi sport- és egészségnap vár mindenkit ma 11 órától a Schwenczel-réten, a játszótér melletti területen.

A rendezvény egyik szervezője, Szendrői Dávid a Pápa és Vidéke kérdésére elmondta, a program a Veszprémi Egyetemi Sport Club egészségmegőrzési, egészségfejlesztési projektjének köszönhetően jöhetett létre. A projekt lényege, hogy a lakosságnak egészségfejlesztést, különféle sportokat, illetve egészségügyi méréseket tesznek ingyenesen elérhetővé.

A mai pápai programon számtalan sportolási lehetőséget kínálnak, így pingpong, tollaslabda, röplabda, foci, darts foci és élő csocsó is vár kicsiket és nagyokat egyaránt. Emellett az egészségsátorban vérnyomás-, vércukor- és véroxigénszint-, valamint testösszetétel-mérésre van lehetőség. Akiket komolyabban érdekel az edzések világa, az egészséges életmód, felkészült edzőkkel és életmód-tanácsadókkal konzultálhatnak.

Szendrői Dávid úgy fogalmazott, fontosnak tartják, hogy azokhoz is eljuttassák a sportolás lehetőségét, a sport élményét, örömét, akik maguktól, hétköznapokon nem sportolnak.

A rendezvény 19 óráig várja a sportok és az egészséges életmód iránt érdeklődőket.

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!