Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORTSPORT

Hat továbbjutó a tizenegyesrúgó bajnokságról

Haraszti Gábor | 2021.09.04.

Pápa városa is csatlakozott az I. Országos Tizenegyesrúgó Bajnoksághoz, a területi fordulóra hatvanketten regisztráltak és hatan jutottak tovább a megyei porondra.

A versenyen úgynevezett „hirtelen halál” formájában derült fény a továbbjutók kilétére, azaz a nevezők közül aki belőtte, továbbjutott, aki kihagyta, kiesett. Mindaddig lőttek, amíg annyi nevező marad játékban, amennyi a továbbjutók száma.

A Perutz-stadion centerpályáján rendezett versenyen a tizenegyesrúgás általános szabályai voltak érvényesek. Koncz János, a Pápai Sport Nonprofit Kft. sportszakmai felelőse elmondta, a lebonyolítás szerint a legjobb hat tizenegyesrúgó jutott tovább a megyei döntőbe és további három pótjátékos várhatja még azt, hogy a későbbiekben labda mögé állhasson.

– A pápai fordulót Horváth Ákos nyerte, aki kilenc tizenegyesrúgás után lett győztes, rajta kívül Horváth László, Czinege Ádám, Csombó Péter, Nyári Károly és Szomorkovics Krisztián készülhet a megyei döntőre, pótjátékosként Kőszegi Zoltán, Szalai József István és Geschitz Gergely várhatja a meghívót. A biztos továbbjutók egy-egy ajándékcsomagot vehettek át Tóth Pétertől, a Pápai Sport Nonprofit Kft. ügyvezetőjétől, nem mellesleg esélyesek a milliós fődíjra – tájékoztatott a sportszakmai felelős.

A megyei döntőt szeptember közepén rendezik, a helyszín egyelőre nem ismert. 





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: