Iparosnap zenével és tánccal

603
Fotó: Pintér Ádám

A Pápai Ipartestület tagjai hosszú hónapok után tegnap tarthattak először rendezvényt. A koronavírus-járvány okozta kényszerszünet után egy kellemes, zenés-táncos, kötetlen hangulatú délutánt töltöttek együtt az ipartestület székházában.

A megjelenteket Szabó Tibor, az ipartestület elnöke köszöntötte. Mint mondta, a vállalkozásokra nagy terheket rótt az elmúlt időszak és az ipartestületnek sem volt lehetősége programokat, rendezvényeket szervezni. Most, az enyhítéseknek köszönhetően úgy döntöttek, lehetőséget biztosítanak a tagoknak arra, hogy egy jó hangulatú délutánt eltölthessenek együtt. Szabó Tibor a Médiacentrumnak elmondta, fontos volt számukra, hogy a jogszabályokban megfogalmazott enyhítések adta lehetőséggel élve összehívhassák tagjaikat, hogy a nehéz hónapok után egy kellemes hangulatú rendezvényeken együtt lehessenek. Vannak vállalkozások, akik a járvány miatt tönkrementek vagy nehéz helyzetbe kerültek, ezért reménykednek abban, hogy lesznek olyan pályázatok, támogatási lehetőségek, amelyek segítséget nyújtanak számukra.

A rendezvényen a Back Bunny Rock and Roll Club táncosainak bemutatója alapozta meg a jó hangulatot, majd zenével, tánccal és baráti beszélgetéssel töltötték a délutánt az iparosok.

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!