Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Iparosnap zenével és tánccal

Pintér-Papp Eszter | 2021.09.05.

A Pápai Ipartestület tagjai hosszú hónapok után tegnap tarthattak először rendezvényt. A koronavírus-járvány okozta kényszerszünet után egy kellemes, zenés-táncos, kötetlen hangulatú délutánt töltöttek együtt az ipartestület székházában.

A megjelenteket Szabó Tibor, az ipartestület elnöke köszöntötte. Mint mondta, a vállalkozásokra nagy terheket rótt az elmúlt időszak és az ipartestületnek sem volt lehetősége programokat, rendezvényeket szervezni. Most, az enyhítéseknek köszönhetően úgy döntöttek, lehetőséget biztosítanak a tagoknak arra, hogy egy jó hangulatú délutánt eltölthessenek együtt. Szabó Tibor a Médiacentrumnak elmondta, fontos volt számukra, hogy a jogszabályokban megfogalmazott enyhítések adta lehetőséggel élve összehívhassák tagjaikat, hogy a nehéz hónapok után egy kellemes hangulatú rendezvényeken együtt lehessenek. Vannak vállalkozások, akik a járvány miatt tönkrementek vagy nehéz helyzetbe kerültek, ezért reménykednek abban, hogy lesznek olyan pályázatok, támogatási lehetőségek, amelyek segítséget nyújtanak számukra.

A rendezvényen a Back Bunny Rock and Roll Club táncosainak bemutatója alapozta meg a jó hangulatot, majd zenével, tánccal és baráti beszélgetéssel töltötték a délutánt az iparosok.





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: