Erzsébet Városrészi Nap (Híradó 2021.09.06.)

140

Egy újabb városrész lakóit hívta az önkormányzat önfeledt szórakozásra a mögöttünk álló hétvégén. Az erzsébetvárosiak mulatságát új helyszínen, a megújult Schwenczel-réten tartották. A nyarat idéző melegben 9 főzőcsapat készítette a finomságokat, a családokat sok-sok játék várta és színpadi produkciók is szórakoztatták a város legújabb közparkjába kilátogatókat.

Erzsébet Városrészi Nap (Híradó 2021.09.06.)

Erzsébet Városrészi Nap (Híradó 2021.09.06.)Egy újabb városrész lakóit hívta az önkormányzat önfeledt szórakozásra a mögöttünk álló hétvégén. Az erzsébetvárosiak mulatságát új helyszínen, a megújult Schwenczel-réten tartották. A nyarat idéző melegben 9 főzőcsapat készítette a finomságokat, a családokat sok-sok játék várta és színpadi produkciók is szórakoztatták a város legújabb közparkjába kilátogatókat.

Posted by Pápa Városi Televízió on Monday, September 6, 2021

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!