Jó borok, kellemes muzsika, ízletes étkek – Kezdődik a borfesztivál

3027
Fotó: Pintér Ádám

– Nagyon örülünk annak, hogy az idei évben lehetőségünk nyílik arra, hogy a Pápai Csülök- Cicege- és Borfesztivált megszervezzük. Az Esterházy-kastély udvarán kialakított borfaluba szervezett programok összeállításánál arra törekedtünk, hogy ne csak finom borokat és ételeket kóstolhassanak az ide érkezők, de nagyon jó zenei élményekben is részük lehessen – mondta el a holnap délután induló fesztivállal kapcsolatban a Médiacentrumnak Horváth Dorina, a Jókai Mór Művelődési Központ kulturális szervezője. 

Mint megtudtuk, a programok összeállításakor a szervezők igyekeztek a rendezvény hangulatához megfelelő zenéket választani. Lesznek líraibb, a csendes, beszélgetős borozgatáshoz illő koncertek és lesznek lendületesebb, táncra csábító előadások, és természetesen sztárvendégek is. Pénteken este Charlie és zenekara, szombaton este a Csík zenekar, míg vasárnap, a rendezvény zárófellépőjeként Szabó Balázs Bandája szórakoztatja a fesztivál közönségét.

A borfesztivál gasztronómiai kínálatában a csülökételek és a cicege mellett lesz langalló és kürtőskalács is, a faházakban pedig nyolc borászat és egy pálinkaház kínálatát ismerhetik meg a borfesztivál látogatói – mondta el Horváth Dorina.

A Pápai Csülök- Cicege- és Borfesztivál szerdától vasárnap estig, délutánonként várja vendégeit. A rendezvény védettségi igazolvány nélkül látogatható.    

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!