Erdőlátogatók figyelmébe! (Híradó 2021.09.07.)

357

Szeptember a gímszarvasok nászának, a szarvasbőgésnek az ideje. Ebben a kiemelt időszakban különösen fontos a nyugalom biztosítása a vadak természetes élőhelyén. Mindez nem jelenti azt, hogy ilyenkor nem szabad kirándulni, túrázni az erdőkben, de fontos, hogy az általános, erdőkben betartandó szabályokon túl is megértéssel és támogatással legyenek a látogatók a felelős vadgazdálkodás iránt.

Erdőlátogatók figyelmébe! (Híradó 2021.09.07.)

Erdőlátogatók figyelmébe! (Híradó 2021.09.07.)Szeptember a gímszarvasok nászának, a szarvasbőgésnek az ideje. Ebben a kiemelt időszakban különösen fontos a nyugalom biztosítása a vadak természetes élőhelyén. Mindez nem jelenti azt, hogy ilyenkor nem szabad kirándulni, túrázni az erdőkben, de fontos, hogy az általános, erdőkben betartandó szabályokon túl is megértéssel és támogatással legyenek a látogatók a felelős vadgazdálkodás iránt.

Posted by Pápa Városi Televízió on Tuesday, September 7, 2021

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!