Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORTSPORT

Skriba tizenegyese döntött

Haraszti Gábor | 2021.09.07.

Sorozatban harmadik tétmeccsén is győztesen hagyta el a játékteret a Perutz FC, mely az NB III-as labdarúgó-bajnokság hatodik fordulójának záró találkozóján egy tizenegyesgóllal gyűrte le a Kaposvárt.

Kiegyenlített játékot hozott az első tíz perc, melynek végén Hanzl átlövése zúgott el a jobb felső mellett. Öt perccel később ismét a vendég kapu előtt alakult ki veszély, egy szabadrúgás után Zsirai csúsztatása hagyta el a jobb kapufa mellett a játékteret. Fél óra elteltével Nagy tette haza röviden a labdát, Dénesnek kellett kijönnie a kapujából és csak sárga lapot érően tudta szerelni a kaposvári játékost, a szabadrúgásból nem alakult ki komoly veszély. Igazi férfias küzdelmet hozott az első 45 perc, melyet hat sárga lap színesített. Szünet után öt percet kellett várni egy óriási hazai gólszerzési lehetőségre, Kalász húzta meg a bal oldalon majd középre tálalt, ahol az egyik védőn megpattanó labdát Pogacsics védte bravúrral. A 60. percben megint a szélekről sikerült zavart okozni a kaposvári védelemben, Nagy Tamás középre adására azonban nem érkezett senki. A 76. percben egy beadás után Harsányi rántotta le a néhány perccel korábban pályára lépő Skribát, a jogosan megítélt tizenegyest a sértett a kapu közepébe vágta, 1-0. A hajrához közeledve egy beadást Mayer fejelt keresztbe a kapu előtt, amivel utolsó puskaporát is ellőtte a Rákóczi.

Perutz FC – Kaposvári Rákóczi 1-0 (0-0)

Pápa, Perutz-stadion. V.: Derdák. Perutz FC: Dénes – Nagy T., Zsirai, Bence, Szalai – Köles, Iványi (Skriba 53.), Szilágyi (Oláh 59.), Sandal (Molnár 85.)- Hanzl, Kalász. Edző: Weitner Ádám.

Kaposvári Rákóczi: Pogacsics – Lakatos (Zólyomi 80.), Eleven (Mayer 46.), Zvara (Orsós 80.), Bíró, Borbély, Czuczi, Harsányi, Palkovics (Szederkényi 80.), Gál, Kondor (János 63.). Edző: Nagy Tamás.

Weitner Ádám: Tisztában voltunk a Kaposvár képességeivel, tudtuk, hogy nehéz meccs lesz. Próbáltuk megakadályozni a labdakihozatalaikat, fegyelmezetten futballoztunk és egészséges agresszivitással igyekeztünk labdát szerezni. Egy jogos tizenegyessel megnyertük a mérkőzést, amiért sokat tettünk. Zsinórban harmadik tétmeccsünket nyertük meg, öt találkozónkon nem kaptunk gólt, ez az út, amin szeretnénk továbbhaladni.

Nagy Tamás: Jól feltérképezte egymást mindkét csapat, érdekes volt ellenfelünk harcmodora, profin mentek el addig a határig, amit még a játékvezető engedett. A játékszervezésünk nem volt pontos, a hátul épített támadásokkal is vannak még gondjaink, egy kis nüansz hiányzott a jobb eredményhez.

A Perutz csapata szeptember 12-én 16 órai kezdéssel az éllovas BVSC otthonában lép pályára.





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: