Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KULTÚRA

Fotó- és rajzpályázatot hirdet a könyvtár

Babos Petra | 2021.09.08.

A Jókai Mór Városi Könyvtár az Országos Könyvtári Napok keretében két pályázatot hirdetett. Polovitzerné Antal Mónika szakmai vezető a Médiacentrum kérdésére elmondta, idén is csatlakoztak az országos programsorozathoz, melyet október 4. és 10. között rendeznek. A rendezvény szlogenje az Együtt működik, s ennek keretében indítottak egy rajz- és egy fotópályázatot.

– A rajzpályázat témája Az én könyvtáram. Erre nagycsoportos óvodások és alsó tagozatos gyerekek alkotásait várjuk szeptember 30-ig, postán a Pápai Platán Nonprofit Kft., 8500 Pápa, Fő tér 1. címre, személyesen pedig a Jókai Mór Városi Könyvtárba a Fapiac tér 14. szám alá. Várjuk az ötletes rajzokat névvel, életkorral, elérhetőséggel és az iskola vagy óvoda feltüntetésével. Az első három helyezett értékes ajándékban részesül – tudtuk meg a szakmai vezetőtől.

– Az olvasni bárhol lehet című fotókiállításon olyan felvételeket szeretnénk viszontlátni, amelyeken a szerző megörökíti, hogy hol lehet olvasni.  Várjuk a kreatív fényképeket névvel és telefonszámmal ellátva a szabo.rita@varosikonyvtar.hu email címre szeptember 30-ig.





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: