Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Jakab Péter kampányrendezvénye

Babos Petra | 2021.09.08.

Az ellenzéki előválasztási program keretében érkezett ma kora délután városunkba Jakab Péter, a Jobbik miniszterelnökjelölt-jelöltje, hogy utcafórumon buzdítsa a lakosságot arra, szavazzanak az ellenzéki előválasztáson.

– Nem azért járom az országot, hogy megmondjam a lakosságnak mi a problémája, hogyan él, hanem pontosan azért, hogy megkérdezzem, hogy mik a problémáitok, miben segíthetünk? Sokan kértétek már az országban, hogy ha úgy alakul, hogy hatalomra kerülünk, rendezzük a béreket, mert nem jöttök ki a fizetésetekből, csökkentsük az adókat, támogassuk érdemben a magyar kis- és középvállalkozókat – emelte ki, majd szólt a nyugdíjazásról, a munkabérekről, az oktatásról.

– Az emberek szabadságot, jólétet és kiszámíthatóságot akarnak. Azt, hogy a minőségi munkáért minőségi bér, a tisztességes munkáért tisztességes bér, a lopásért pedig börtön járjon. Nálunk ez a kiszámíthatóság. Ez az ország Kelet-Közép Európa Svájca lehetne, ha tisztességes kormánya lenne – hangsúlyozta.

– A válság alatt többször követeltük a parlamentben, hogy meg kell menteni a magyar vállalkozókat, adjunk nekik bértámogatást, mert krízishelyzet van. Erre a miniszterelnök azt mondta, nincs ingyen pénz – mondta Jakab Péter, aki kiemelte, a lakosság többet érdemel, mert nem olyan országban akarnak élni, mint a mostani.

– Ezt az országot ébreszteni kell, ezért vagyok hangos, mert az ország 30 éve alszik. Ezt pedig szép szavakkal nem lehet, ezért keménynek kell lenni – tette hozzá.

A fórumon Süle Zsolt, a Jobbik országgyűlésiképviselőjelölt-jelöltje bírálta az egészségügy helyzetét, majd beszélt városunk lakosságszámának csökkenéséről is, aminek szerinte az oka a fővárosba és nyugatra való elvándorlás.

Végül arra biztatta a megjelenteket, vegyenek részt az előválasztáson.


  • Friss hírünk
    Videó
    Pápa TV híradó

    Híradó 2024.03.28.

    A legfontosabb hírek a városból.

    Elolvasom »
    Követés:



Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: