Bor, baráti beszélgetés, zene – Megkezdődött a borfesztivál

998
Fotó: Pintér Ádám

Közel két évet kellett várni arra, hogy ismét felépülhessen a borfalu az Esterházy-kastély udvarán, hogy jó koncerteknek, kellemes hangulatú baráti beszélgetéseknek legyen helyszíne, s közben változatos bor- és ételkínálatból válogathassanak a Pápai Csülök-, Cicege- és Borfesztiválra érkezők.

Talán soha ekkora érdeklődés nem volt még a borfesztivál történetében a rendezvényt nyitó első programok iránt, mint ma délután. Nem sokkal a borházak megnyitását követően megjelentek az első vendégek, s a színpadi programok kezdetére már a fesztiválsátorban és a szabadban felállított asztaloknál is beszélgető, borozgató társaságokkal találkozhattunk.

A színpadon eközben a Sofi és Peti Jazzy Duo muzsikált, ismert jazz sztenderdekből és pop slágerekből álló repertoárjukkal szórakoztatva a borfalu közönségét.  

Őket nyolc órakor a Dániel Balázs Boogie Woogie Trió és Pleszkán Écska követik a színpadon, akiknek koncertjein igazán változatos és pörgős műsorban lehet része a közönségnek, így mindenképpen érdemes lesz még ma este ellátogatni a rendezvényre.

A zenei élményhez és a jó beszélgetésekhez az ország számos borvidékéről érkezett borászatok és egy pálinkaház kínálata, valamint ízletes csülök- és cicegeételek, langalló és kürtőskalács biztosítják a gasztronómiai kínálatot.

A Pápai Csülök-, Cicege- és Borfesztivál csütörtökön 17 órától várja a jó borok, az igényes zene és a finom falatok kedvelőit. A színpadi programok sorát Németh Juci és G. Szabó Hunor nyitják, majd 20 órától a Nyughatatlan zenekart hallhatják az Esterházy-kastély udvarán felállított fesztiválsátor színpadán.   

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!