Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORTSPORT

Darts: Véget ért az amatőr versenysorozat

Haraszti Gábor | 2021.09.09.

Borbély András sikerével zárult a Holdkő Darts Club amatőr nyári versenysorozatának döntője, a pápai fiatalember Tunner Gábort győzte le a fináléban.

Hat selejtezőnapot követően rendezték a döntőt, ahova az alapszakasz-ranglistát figyelembe véve az első nyolc helyezett jutott automatikusan, mellettük a korábbi eredmények alapján hívták meg a játékosokat. A nyár folyamán népes mezőny, 30-40 fő állt rendszeresen a tábla elé, a megmérettetés célja a versenyzési lehetőség biztosítása, a sportág népszerűsítése és a tagtoborzás volt.

– A 18 fős döntőben Borbély András 4-1 arányban győzte le Tunner Gábort, harmadik Fejes János, negyedik Rudi Zoltán lett – tájékoztatott Vasváry Zsolt, elnökségi tag. – Úgy gondolom, jó ötlet volt kitalálni ezt a sorozatot, a játékosok nagyon élvezték, hogy hétről hétre megmérkőzhettek egymással. A döntőben a legtöbbet dobott 180 Illés Zoltán nevéhez fűződik, a legnagyobb kiszállót (160) Tunner Gábor érte el, aki az évad során a legtöbb 100 feletti kiszállóért járó díjat is magáénak tudhatja. A legtöbb tökéletes kört Torda Tibor dobta, a díjazottaknak és minden résztvevőnek gratulálunk.

Vasváry Zsolt a jövővel kapcsolatban elmondta, szeptember 16-án indul őszi versenysorozatuk, melynek győztese pénzdíjjutalmazásban részesül. 




Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: