Elindultak az előadások az Iskola rendőre program keretében (Híradó 2021.09.09.)

364

Szeptember 1-jén az iskolák előtti forgalomsegítéssel kezdődik az Iskola Rendőre Program, mely a tanítási év végéig tart. A múlt évben a koronavírus-járvány miatt az intézményekben nem tarthatott foglalkozásokat a Pápai Rendőrkapitányság, erre a tanévre azonban sok programmal készülnek. Az első előadások egyikét ma délelőtt tartotta a kapitányság kiemelt megelőzési főelőadója. A helyszín a Munkácsy-iskola volt.

Elindultak az előadások az Iskola rendőre program keretében (Híradó 2021.09.09.)

Elindultak az előadások az Iskola rendőre program keretében (Híradó 2021.09.09.)Szeptember 1-jén az iskolák előtti forgalomsegítéssel kezdődik az Iskola Rendőre Program, mely a tanítási év végéig tart. A múlt évben a koronavírus-járvány miatt az intézményekben nem tarthatott foglalkozásokat a Pápai Rendőrkapitányság, erre a tanévre azonban sok programmal készülnek. Az első előadások egyikét ma délelőtt tartotta a kapitányság kiemelt megelőzési főelőadója. A helyszín a Munkácsy-iskola volt.

Posted by Pápa Városi Televízió on Thursday, September 9, 2021

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!