Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Csütörtök este a borfaluban

Pintér-Papp Eszter | 2021.09.09.

A Pápai Csülök-, Cicege- és Borfesztivál második délutánján is megnyitottak a faházak, tíz pincészet és egy pálinkaház kínálatából válogathatnak a fesztiválozók, az ízletes nedűk mellé pedig változatos az ételkínálat is, csülökételek, cicege, langalló és kürtőskalács is kapható a borfaluban.

A színpadon hat órától közel nyolcvan percen át Németh Juci és G. Szabó Hunor zenéltek. A különböző formációkból – például a Budapest Bárból – jól ismert zenészek a magánéletben is egy párt alkotnak, s több esetben is személyes történeteket mesélve rövid idő alatt közvetlen kapcsolatot alakítottak ki a közönséggel. A duó zenei kedvenceikből válogatott, s ezeket sajátos felfogásban és hangszereléssel adták elő, de saját szerzeményeik is megszólaltak az est folyamán. Koncertjüket, melynek során megszámlálhatatlanul sok hangszeren játszottak, a közönség vastapssal köszönte meg, s a szimpatikus fiatal zenészek természetesen ráadással köszöntek el a borfesztiváltól.

A színpadi programok sorát 20 órától a Nyughatatlan zenekar folytatja. A 2010-ben alakult formáció eddig öt lemezt jelentetett meg. Dalaikban érezhető a Rock and Roll szeretete és Johnny Cash iránti rajongásuk. Lendületes előadássukkal percek alatt jó hangulatot teremtettek a borfaluban.

A Nyughatatlan zenekar egészen 21.30-ig szórakoztatja a közönséget, a faházak pedig 22 óráig tartanak nyitva, így még érdemes elindulni és belekóstolni a 2021-es Pápai Csülök-, Cicege- és Borfesztivál hangulatába.   





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: