Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORTSPORT

A listavezetőhöz utazik a Perutz

Haraszti Gábor | 2021.09.11.

Komoly kihívás előtt áll a labdarúgó NB III-ban szerepelő Perutz FC, mely a pontvadászat hetedik fordulójában a nyugati csoportot kétpontos előnnyel vezető BVSC-Zugló otthonába látogat.

Zsinórban három megnyert tétmérkőzés fűződik a pápai csapat nevéhez, mely kedden egy góllal győzte le a tavaly még NB II-es Kaposvárt. Weitner Ádám fiai újabb nehéznek ígérkező 90 perc elé néznek, hiszen az a BVSC lesz az ellenfél, mely nem titkoltan a feljutást tűzte ki célul maga elé.

– Próbáltunk a hét második felében felfrissülni, hiszen aktuális ellenfelünk két nappal többet tudott pihenni – mondta a pápai vezetőedző. – Várom a mérkőzést, hiszen az első ellen mindig bizonyítani akar az ember. Nem lepett meg a zuglóiak jó szereplése, ismerem az edzőjüket, tisztában vagyok az erősségeikkel, tudom milyen játékerőt képviselnek. A házi góllövőlistát vezető Kokenszkyre természetesen figyelni fogunk, tudjuk, hogy az NB III egyik meghatározó játékosa, nem véletlenül szerzett a BVSC tizenegy góljából hetet. Maximális koncentrációt várok ezúttal is, jó úton haladunk, bizakodóak vagyunk, hogy tudjuk folytatni megkezdett sorozatunkat.

A bajnokit szeptember 12-én 16 órai kezdéssel rendezik a fővárosban.




Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: