Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORTSPORT

Győzelmi esélyt szalasztott el a Perutz FC

Haraszti Gábor | 2021.09.12.

Öt gólt, három kiállítást és hazai sikert láthattak a kilátogató nézők az NB III-as labdarúgó-bajnokság hetedik fordulójában, ahol a vendég Perutz FC ugyan kétszer is kiegyenlített, végül azonban elkerülhető gólokkal alulmaradt a BVSC otthonában.

Jó formában, három győztesen megvívott tétmeccset követően utazott a BVSC otthonába a pápai együttes, melynek kezdőcsapatában a pápai tréner több helyen is változtatott a keddi találkozóhoz képest.

Két gyors gólváltással indult a találkozó, a harmadik percben a fővárosiak első helyzetüket értékesítették, Szilágyi lőtt a jobb alsóba, 1-0. Négy perccel később egyenlített a Pápa, egy szabadrúgás után a hosszúról visszakerült a labda a kapu előterébe, ahol Sandal öt méterről a kapuba továbbított, 1-1. Egy perccel később a pápai gólszerző rögtön duplázhatott is volna, ám lövését Kovács kapus lábbal védte. A 18. percben ismét megszerezte a vezetést a zuglói gárda, egy szabadrúgást a hosszún érkező Takács bólintott a hálóba, 2-1. Egy perc sem telt el és ismét egyenlő volt az állás, Sandal kapta a labdát, majd védhetetlenül a bal felsőbe tekert, 2-2. A 26. percben Skriba gyönyörű megkerülős csele után Oláh elé tálalt, aki a gólvonalon álló védőbe lőtt. Fél óra elteltével harmadszor is megszerezte az előnyt a hazai alakulat, egy jobb oldali beadást Szilágyi varrt fel a léc alá. A 37. percben tíz emberre fogyatkozott a BVSC, Köles szabálytalankodott Szilágyival szemben, aki a földről felkelve két kézzel ellökte a pápai játékost, amiért a játékvezető kiállította. Emberelőnyben próbálta még nagyobb nyomás alá helyezni a hazai kaput a Perutz, ám hiába birtokolta többet a labdát, helyzetekig nem sikerült eljutnia. A 67. percben a Pápa is megfogyatkozott, Zsirai kapta meg második sárga lapját. A hosszabbítás perceiben ismét villant a piros, Sandal előbb földhöz vágta a labdát, amiért sárga lett a jutalma, majd még meg is tapsolta a játékvezetőt, amiért tíz másodperc alatt két lapot gyűjtött be.

A Perutz saját magát okolhatja a vereségért, a helyzetek és a mutatott játék alapján már az első félidőben eldönthette volna a három pont sorsát.

Weitner Ádám: Nagyon dühös vagyok az eredmény miatt. Leginkább azért, mert három gólt kaptunk helyzet nélkül, ellenben az első félidőben eldönthettük volna a meccset. A második játékrészben a BVSC visszaállt, tartotta az eredményt, nem tudtuk áttöri őket. Fegyelmezetlenségeinket mihamarabb orvosolni kell.

Buzsáky Ákos: A csapatom tíz emberrel a meccs nagy részében helyzet nélkül tudta tartani az NB-s játékosokkal teletűzdelt vendégcsapatot. Nagyon kellemetlen ellenfél volt a Pápa, hatalmas fegyvertény, hogy ilyen körülmények között meg tudtuk nyerni a meccset.

BVSC-Zugló – Perutz FC 3-2 (3-2) Gsz.: Szilágyi 2, Takács ill. Sandal 2

BVSC-Zugló: Kovács – Májer (Bartos 90.), Nagy, Szalánszki (Ladányi 46.), Kokenszky (Komódi 81.), Szilágyi, Osztovits, Kádár (Fisli 24.), Pintér (Géringer 46.), Balogh, Takács. Edző: Buzsáky Ákos.

Perutz FC: Dénes – Füredi (Szalai 77.), Bence (Molnár 77.), Zsirai, Nagy T. – Köles (Szilágyi 64.), Kalász (Jurik 84.), Hanzl, Oláh – Skriba, Sandal. Edző: Weitner Ádám.

A Perutz FC szeptember 18-án 18 órai kezdéssel a Magyar Kupában a Budafokot fogadja.


  • Friss hírünk
    ZENE

    Egy életszemlélet, melyben nincs lehetetlen

    A koszovói-albán származású angol énekes-dalszerző, Dua...

    Elolvasom »
    Követés:



Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: