Vízmérőolvasás tájékoztató

107

A Pápai Víz- és Csatornamű ZRt. – a szolgáltatási területén – az éves ellenőrző olvasását: 2021. szeptember 13-október 31. között végzi.

A Vízmű kéri a Felhasználókat, segítsék a vízmérőket leolvasó – igazolvánnyal rendelkező –  dolgozók munkáját.

A társasházak lakói a házban elhelyezett felhívó plakátról értesülnek a vízmérők olvasásának napjáról.

Ha a leolvasás sikertelen, értesítést kap a Felhasználó az ismételt megkeresés idejéről.

Abban az esetben, ha ekkor sem sikerült a leolvasás, a Vízmű kéri, hogy a mérő állását

2021. október 30-ig jutassák el:

Telefonon: 89/313-455, Üzenetrögzítő: 89/510-630,  e-mailben: info@papaivizmu.hu,  honlapon: www.papaivizmu.hu, levélben: 8500 Pápa, Vízmű u.2., vagy ajtóra, kapura kitűzött (aláírt) papír segítségével.

Fontos, hogy a Felhasználók aláírásukkal igazolják a vízmérőjük állását.

  • A vízmérő olvasásának ideje alatt a Vízmű vezetékén észlelt és a leolvasó tudomására hozott csőtöréseket nem kell telefonon vagy személyesen jelenteni, ezt a Vízmű dolgozója megteszi.  A hibát ebben az esetben a Vízmű ZRt. hárítja el.
  • A Felhasználó vezetékszakaszán (vízmérő utáni szakasz) bekövetkezett hibát a Felhasználó köteles elhárítani. A munkálatok befejezése után személyesen kell bejelenteni a hibaelhárítás tényét. Igazolást kell benyújtani a csőtörés elhárításáról, valamint az akkori vízmérő állásról (dokumentum letölthető: www.papaivizmu.hu).

Amennyiben a felhasználási hely tulajdonosa megváltozik, úgy az előző és az új tulajdonos együtt keresse fel a Vízmű ügyfélszolgálati irodáját. Nem elegendő a tulajdonos személyének megváltozását a vízmérőt leolvasó dolgozónak bejelenteni.

Kérjük a Felhasználókat arra, hogy vízmérőjüket óvják meg a fagyveszélytől!

Együttműködésüket köszönjük!

                                                      Pápai Vízmű Zrt.

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!