Világrekord a pápai lovasíjászok versenyén (Híradó 2021.09.14.)

33

A pápai Hagyományok hegyén egy éve dolgozik a Piroska törzs. A Kassai Lovasíjász Iskolához tartozó közösség adta az utóbbi idők világranglistájának első helyezettjeit, de legutóbbi, szombati versenyén igazán elismerésre méltó rekord született. Molnár Dávid a modern kori lovasíjászatban elsőként a világon, átlépte a bűvös 300 pontszámos álomhatárt.

Világrekord a pápai lovasíjászok versenyén (Híradó 2021.09.14.)

Világrekord a pápai lovasíjászok versenyén (Híradó 2021.09.14.)A pápai Hagyományok hegyén egy éve dolgozik a Piroska törzs. A Kassai Lovasíjász Iskolához tartozó közösség adta az utóbbi idők világranglistájának első helyezettjeit, de legutóbbi, szombati versenyén igazán elismerésre méltó rekord született. Molnár Dávid a modern kori lovasíjászatban elsőként a világon, átlépte a bűvös 300 pontszámos álomhatárt.

Posted by Pápa Városi Televízió on Tuesday, September 14, 2021

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!