A 21. század “harkályai” a Mezőben (Híradó 2021.09.14.)

36

A Fakopp 3D rendszer képes fákban lévő rejtett üregek, korhadások roncsolásmentes felderítésére. Ahogy a harkályok, ez a műszer is kopogtatással méri fel a fa állapotát, s egyre több helyen alkalmazzák a szakemberek. A Kisalföldi Agrárszakképzési Centrum pápai tagintézményébe is került ilyen eszköz, a Batthyány Lajos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium diákjai már ismerkednek a használatával.

A 21. század "harkályai" a Mezőben (Híradó 2021.09.14.)

A 21. század "harkályai" a Mezőben (Híradó 2021.09.14.)A Fakopp 3D rendszer képes fákban lévő rejtett üregek, korhadások roncsolásmentes felderítésére. Ahogy a harkályok, ez a műszer is kopogtatással méri fel a fa állapotát, s egyre több helyen alkalmazzák a szakemberek. A Kisalföldi Agrárszakképzési Centrum pápai tagintézményébe is került ilyen eszköz, a Batthyány Lajos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium diákjai már ismerkednek a használatával.

Posted by Pápa Városi Televízió on Tuesday, September 14, 2021

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!