Átadták a zenepavilonokat (Híradó 2021.09.14.)

56

A Zöld Város I. projekt két újabb létesítményét adta át az önkormányzat a pápaiaknak hétfőn délután. A játszótér és a fitneszpark után mostantól már a két zenepavilon is használható. A kis ünnepség a várkertben kezdődött, majd az érdeklődők átsétáltak az Erzsébet ligetbe és ott is birtokba vették az építményt. A rendezvényen az Erkel Ferenc Ének-zenei Általános Iskola diákjai közreműködtek dalos összeállítással.

Átadták a zenepavilonokat (Híradó 2021.09.14.)

Átadták a zenepavilonokat (Híradó 2021.09.14.)A Zöld Város I. projekt két újabb létesítményét adta át az önkormányzat a pápaiaknak hétfőn délután. A játszótér és a fitneszpark után mostantól már a két zenepavilon is használható. A kis ünnepség a várkertben kezdődött, majd az érdeklődők átsétáltak az Erzsébet ligetbe és ott is birtokba vették az építményt. A rendezvényen az Erkel Ferenc Ének-zenei Általános Iskola diákjai közreműködtek dalos összeállítással.

Posted by Pápa Városi Televízió on Tuesday, September 14, 2021

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!