Pápai gépkezelő nemzetközi sikere

239
Fotó: Magyar Közút Nonprofit Zrt.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt-t idén is három útüzemeltető szakmunkás képviselte a visegrádi négyek közútkezelőinek rendezett, Szlovákiában zajló nemzetközi rodeó versenyen, ahol a pápai Pintér Gergő végzett az első helyen, míg második a kápolnásnyéki Somorai Attila lett. A csapat harmadik tagja, a szegedi Frank István a nyolcadik helyen végzett a legjobb szlovák, cseh, lengyel és magyar gépkezelők viadalában – olvasható a Magyar Közút Zrt. nemrég kiadott közleményében.

A tájékoztató szerint a győztes Pintér Gergő a verseny második körét nemcsak hibátlanul teljesítette, de a teljes döntő legjobb időeredményét is ő érte el.

A jövő évben Magyarország adhat otthont a nemzetközi döntőnek, a közútkezelő szakemberei bíznak abban, hogy a hazai terep hasonlóan szép eredményeket hoz majd a magyar közutasoknak és a vándorkupa országhatáron belül marad.

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!