Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORTSPORT

Játékos formában ismerkedtek az atlétikával

Haraszti Gábor | 2021.09.16.

Csütörtök délelőtt folytatódott a Pápai Atlétikai Club pályaavató programsorozata, a második alkalmon az általános iskolák alsó tagozatosait fogadták a sportcentrumban.

Egy héttel ezelőtt a klub első rendezvényén tizenegy intézmény közel háromszáz ovisa vett részt a PAC edzői által összeállított foglalkozásokon, a képességfejlesztő, játékos feladatok között az életkori sajátosságokat figyelembe véve ugrást, dobást, futást igénylő állomások voltak. Ugyanezek a feladatok vártak a második alkalmon az alsósokra, szintén hat helyszínnel.

– Hat iskola, a Munkácsy, a Szent István, a Weöres, a Vajda Márta, az Erkel és a Tarczy jelentkezett a játékos feladatokra, tizenegy osztály 260 gyermeke látogatott el hozzánk, akik két turnusban, játékos keretek között ismerkedtek az atlétikával. Úgy gondolom, a mai nap is sikeres volt, a gyerekek jól érezték magukat, amellett, hogy mozoghattak, játszhattak, még ajándékokkal is gazdagodtak – mesélte Györkös Virág, szervező, a PAC edzője.

A programsorozat szeptember 18-án, szombaton 15 órai kezdéssel folytatódik, amikor az amatőr futókat várják az atlétikapályán.




Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: