Házhoz megyünk és Police Coffee Pápán

384
Fotó: illusztráció

A bűnmegelőzési kampány keretében a rendőrök a Vajda Lakótelepi Napon várják az érdeklődőket.

Az Országos Rendőr-főkapitányság által 2015-ben meghirdetett Házhoz megyünk elnevezésű bűnmegelőzési program következő Veszprém megyei állomása a pápai Vajda Lakótelepi Napon lesz 2021. szeptember 18-án 15 órától. A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai bűnmegelőzési információs ponttal és különböző témájú prevenciós kiadványokkal várják az érdeklődőket egy finom kávé mellett. A rendőrségi standnál a fiatalok játékos feladványok útján kapnak tájékoztatást többek között az internet és a kábítószer használat veszélyeiről, valamint az állatok védelmének fontosságáról.

A rendezvényre kerékpárral érkezőknek lehetőségük nyílik arra, hogy regisztráltassák kétkerekűiket a BikeSafe országos adatbázisba. Ennek lényege, hogy a regisztráció alkalmával a kerékpárra vonatkozó minden adat rögzítésre kerül, amely egy későbbi kerékpárlopás esetén megkönnyíti a rendőrség munkáját, és elősegíti azt, hogy a kétkerekű mihamarabb visszakerüljön a jogos tulajdonosához. A nyilvántartásba vétel egyszerű, gyors és a rendőrségi kitelepülések helyszínén mindig ingyenes.

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!