Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Az állatok világában barangoltak a Fáy óvodában

Babos Petra | 2021.09.16.

A Magyar Pedagógiai Társaság és a Kiss Áron Magyar Játék Társaság hatodik alkalommal hirdette meg a Játsszunk Mindannyian! elnevezésű országos játéknapot. A programhoz harmadik éve csatlakozott a Pápai Városi Óvodák Fáy András lakótelepi Tagóvodája.

Vargáné Kis Judit tagóvoda-vezető a Pápa és Vidékének elmondta, az országos játéknapon idén az állatok kerültek a fókuszba. Délelőtt barkácsolhattak, társasjátékozhattak, színezhettek és kirakózhattak a gyerekek.

– Délután családi programra hívtuk a szülőket, ahol a gyerekekkel együtt játszhattak, volt fókaetetés, állatcsalogató, horgászat, kengurufutás, állatlábnyom-azonosítás és egyéb ügyességi és gyorsasági feladatok – tudtuk meg a tagóvoda-vezetőtől, aki hozzátette, a ma délutáni program célja, hogy a szülők, a gyerekek és az óvónők együtt játsszanak, az új óvodásaink szülei megismerkedjenek a régi kicsik szüleivel.

Vargáné Kis Judit kiemelte, a program népszerű volt, benépesült az óvoda udvara a szülőkkel és a kicsikkel, akik jól érezték magukat, élvezték a közös, önfeledt játékot.

Kovács Lilla kislányával, Abigéllel és kisfiával, Alexszel látogatott el a családi napra.

– Nagyon jó ötletnek tartom ezt a programot, szerintem, gyakrabban kellene hasonló, közösség-összekovácsoló rendezvényeket szervezni. Úgy látom, mindenki jól érezte magát,  jó volt kicsit kikapcsolódni munka után, s együtt élvezni a nyárias időben a játékokat – mondta a fiatal anyuka.

A vidám délutánon az egyes állomásokon pecséteket lehetett gyűjteni, s aki összegyűjtötte mindet, állatos matricát kapott ajándékba.





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: