Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORTSPORT

Magasabban jegyzett ellenféllel találkozik a Perutz

Haraszti Gábor | 2021.09.17.

A MOL Magyar Kupa harmadik fordulójában az NB II középmezőnyébe tartozó Budafokot fogadja a Perutz FC. A párosítást szeptember 18-án 16 órai kezdéssel rendezik a Perutz-stadionban, a belépés ingyenes.

A Győrújbarát és a Balatonfüred legyőzése után másodosztályú ellenfél ellen folytatja a kiírást a pápai alakulat, a vendégek az előző szezonban még az NB I-ben szerepeltek.

– Jó alkalom lesz a szombati találkozó arra, hogy felmérjük képességeinket egy olyan csapattal szemben, mely tavaly még az élvonalban játszott – mondta Weitner Ádám, a pápaiak vezetőedzője. – Jó lehetőség ez arra is, hogy megtudjuk, hol tartunk. Úgy érzem, hogy a BVSC elleni vereség ellenére is jó úton haladunk, fejlődünk, bízom benne, hogy ez látható lesz a Budafok ellen. Nekünk a szerdai, Nagykanizsa elleni bajnoki a prioritás, de mindent megteszünk, hogy nyerjünk és emelt fővel hagyjuk el a pályát.

A szombaton 16 órakor kezdődő mérkőzés megtekintése ingyenes, de a belépés kizárólag érvényes védettségi igazolvánnyal vagy az oltottságot bizonyító elektronikus igazolással lehetséges.





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: