Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Szakmai konzultációt szerveznek a fotópályázat keretében

Babos Petra | 2021.09.17.

Szakmai konzultációra hív minden érdeklődő amatőr és hivatásos fotóst a Magyarország 365 fotópályázat zsűrije szeptember 20-ára, az Esterházy-kastélyba.

Magyarország Kormánya az idei évben is meghirdette a Magyarország 365 fotópályázatot. A megmérettetés célja, hogy az alkotók lencséjén keresztül, egyedi látásmóddal mutassa be hazánk természeti és épített örökségét, az itt élők ünnepeit és mindennapjait, mindazt, amire büszkék lehetünk Magyarországon.

– Arra biztatom a hobbi és profi fotósokat, hogy pályázzanak, küldjék be alkotásaikat a felhívásra. A pályázati kiírás részleteiről Kaiser Ottó fotógráfus, a pályázat zsűrijének elnöke beszél egy szakmai konzultáció keretein belül. Az összejövetelen lehetőség nyílik általános és szakmai kérdések megvitatására is. Az országos konzultációsorozat pápai eseményét szeptember 20-án, 17 óra 30 perctől tartjuk az Esterházy-kastélyban. Azok, akik részt szeretnének venni ezen az ingyenes alkalmon, szeptember 18. éjfélig jelentkezhetnek az info@esterhazykastely.com e-mail címen – tudtuk meg Poráczky Tünde programszervezőtől.





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: