Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORTSPORT

Hazai pályán kezd a Conoil Pápa KC

Haraszti Gábor | 2021.09.17.

Az NB I/B-s kosárlabda-bajnokság piros csoportjának újonca, a Conoil Pápa KC hazai pályán, a Vasas Akadémia ellen kezdi meg a küzdelmeket. A feljutást kivívó pápai kosárcsapat kerete együtt maradt, melléjük két játékost sikerült igazolni.

Az erőcsatár-center posztjára Varga Balázs érkezett Újpestről, az irányító hátvéd Németh András pedig a Körmend U20-as csapatától érkezett az előző szezon zöld csoportjának bajnokához.

– Augusztus közepén kezdtük a felkészülést, nem akartunk nagy változtatásokat, úgy gondoltuk, hogy azok, akik kivívták a feljutást, mutassák meg mit tudnak a piros csoportban – nyilatkozta Kálmán László, a pápaiak trénere. – Bizakodva tekintünk a jövőbe, nyilván gyorsabb lesz a játék, erősebbek lesznek az ellenfelek, de hazai pályán szeretnénk mindenkit legyőzni és idegenben is pontokat gyűjtögetni. Nem biztos, hogy már az első egy-két fordulóban flottul fog menni a játék, el kell telnie egy kis időnek, amíg a játékosok megszokják a ritmust, az atmoszférát, sok új dologgal készülünk, amihez idő kell.

Kálmán László a várható esélyekkel kapcsolatban azt mondta, csapata számára a középmezőny lehet a realitás, de mindent meg fognak tenni azért, hogy a csapatnak és a városnak dicsőséget szerezzenek.

A Conoil Pápa KC hazai pályán kezdi a menetelést, szeptember 24-én 18 órai kezdéssel a Vasast fogadja. A találkozóra minden érdeklődőt szeretettel várnak. 





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: