Újjáépül a várkerti támfal (Híradó 2021.09.17.)

645

Ha nem is eredeti formájában, de újjá kívánja építeni a várkerti támfalat az önkormányzat. Ez a Gróf út felső szakaszán húzódik majd, a várkerti kerékpárúttól csaknem a Bakonyér hídig. A támfal egyrészt a várkert határát jelzi majd, másrészt pedig megtámasztja az itt futó gyalog-kerékpárutat, melynek Várkert felőli széle erősen megsüllyedt, megrongálódott. Egyelőre tervek készítése zajlik, a kivitelezés legkorábban tavasszal indulhat.

Újjáépül a várkerti támfal (Híradó 2021.09.17.)

Újjáépül a várkerti támfal (Híradó 2021.09.17.)Ha nem is eredeti formájában, de újjá kívánja építeni a várkerti támfalat az önkormányzat. Ez a Gróf út felső szakaszán húzódik majd, a várkerti kerékpárúttól csaknem a Bakonyér hídig. A támfal egyrészt a várkert határát jelzi majd, másrészt pedig megtámasztja az itt futó gyalog-kerékpárutat, melynek Várkert felőli széle erősen megsüllyedt, megrongálódott. Egyelőre tervek készítése zajlik, a kivitelezés legkorábban tavasszal indulhat.

Posted by Pápa Városi Televízió on Friday, September 17, 2021

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a szerkesztoseg(kukac)papaimediacentrum.hu címen. Megértésüket köszönjük!