Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Ma a vajdaiak buliznak

Pintér-Papp Eszter | 2021.09.18.

A városrészi napok sorozata ma a Vajda Péter lakótelepre érkezett. A jótékonysági főzőversenyre nevezett 12 csapat kora délután kezdett hozzá a főzéshez, hogy finomabbnál finomabb étkekkel kápráztassák el a zsűrit és az ételeket kóstoló közönséget.

A szórakoztató családi programok közt van közlekedésbiztonsági játszóház, rendőrautó- és tűzoltóautó-bemutató, játékpark, babasarok, szabadulószoba, kreatív játszóház, légvár és mászófal is. A Jókai Mór Városi Könyvtárnak köszönhetően pedig ingyen elvihető könyvek közül is válogathatnak az érdeklődők.

A színpadi programok sorát a gici mazsorett csoport bemutatója nyitotta, őket az Egészségfejlesztési Iroda Gici Csoportjának zumba bemutatója követte. Ezzel kapcsolatban Németh Adrienn, Gic polgármestere hírportálunknak elmondta, nagyon hálásak az egészségfejlesztési irodának, akik nélkül ez a produkció nem jöhetett volna létre.

A RépaRetekMogyoró együttes őszköszöntő interaktív gyermekműsora 16 órakor kezdődik, majd 17 órától adják át a Kertészkedjünk közösen! környezetszépítő verseny díjait. A díjkiosztót követően a Pápai Cirkuszművészeti Egyesület bemutatója következik, majd a Pápai Musical Stúdió Junior lép színpadra.

A köszöntő és a főzőverseny díjkiosztója 18.30-kor kezdődik. Ezt követően a nap sztárvendége, Szandi műsora következik. A Vajda Lakótelepi Nap Gregori retró bulijával zárul.

Dr. Guiás János Zsolt, a városrész önkormányzati képviselője a Pápa és Vidékének elmondta, az eső kezdetben kicsit megijesztette a szervezőket és a résztvevőket, de mostanra nagyon szép idő lett. Valamennyi nevezett főzőcsapat megérkezett és a színpadi programok is elkezdődtek. Egyre több az érdeklődő és egyre jobb a hangulat a rendezvényen – mondta mosolyogva a képviselő, aki arról is szólt, hogy a Vajda Péter lakótelep környékét jelenleg több fejlesztés is érinti. A kerékpárút-építés, a Külső-Várkert felújítása és a bölcsőde korszerűsítése is megkezdődött már és hamarosan kezdődik a Gróf út felújítása is. Ezek mind-mind olyan beruházások, amelyek javítják a környéken élők komfortérzetét. Dr. Guiás János Zsolt végül azokhoz szólt, akik még nem jöttek el a Vajda Lakótelepi Napra: – Szeretettel várunk mindenkit. Ha nem jönnek el, egészen biztosan egy nagyon jó programból maradnak ki!  





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: