Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORTSPORT

Hobbifutók találkozója

Haraszti Gábor | 2021.09.19.

Ezen a hétvégén folytatódott a Pápai Atlétikai Club (PAC) pályaavató programsorozata, az óvodások és az általános iskolák alsó tagozatosai után ezúttal az amatőr sportolók ismerkedhettek meg az atlétikapályával és az egyéb sportolási lehetőségekkel.

A PAC szeptemberben hat állomásból álló rendezvényt hirdetett „Pályaavató programsorozat a pápai Sport Centrumban” címmel. Ennek első fejezete az óvodások invitálása volt, végül közel háromszáz gyermek vett részt az ügyességi feladatokban. Ezután az általános iskolák alsósai következtek, hat intézmény 260 diákja teljesítette az atlétikapályán kialakított hat állomást.

– Harmadik rendezvényünkön a pápai és Pápa környéki hobbifutókat vártuk, akiknek megmutattuk a létesítmény belső tereit, körbekalauzoltuk őket a futófolyosón és a konditermen, sőt játékos atlétikaversenyen is kipróbálhatták magukat, a nap zárásaként a kinti pályán mindenki annyi kört teljesített, amennyit csak szeretett volna. Harmincan fogadták el a meghívásunkat, nagy örömömre voltak olyanok is, akik ezen az alkalmon lépték át először a sportcentrum kapuját – mondta Györkös Virág szervező, a PAC edzője.

A programsorozattal szeptember 23-án az általános iskolások felső tagozatosait várják, két nappal később pedig a szenior korú atléták találkoznak a sportcentrumban, ahol Kis Károly tiszteletére emléktáblát avatnak fel.


  • Friss hírünk
    Videó
    Pápa TV híradó

    Híradó 2024.04.19.

    A legfontosabb hírek a városból.

    Elolvasom »
    Követés:



Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: