23. Veszprém Megyei Vadásznap az expón (Híradó 2021.09.20.)

415

A Pápai Expo és Agrárpiknik egyik kiemelkedő eseménye volt a 23. Veszprém Megyei Vadásznap. A vadászkamara rendezvénye idén két napossá bővült, hiszen szombaton kötetlen fórumbeszélgetést tartottak a vadgazdálkodás aktuális kihívásairól. Vasárnap a hagyományos programokra várták az érdeklődőket: volt főzés, de vadászkutya-, solymász- és vadászíjász bemutató is.

23. Veszprém Megyei Vadásznap az expón (Híradó 2021.09.20.)

23. Veszprém Megyei Vadásznap az expón (Híradó 2021.09.20.)A Pápai Expo és Agrárpiknik egyik kiemelkedő eseménye volt a 23. Veszprém Megyei Vadásznap. A vadászkamara rendezvénye idén két napossá bővült, hiszen szombaton kötetlen fórumbeszélgetést tartottak a vadgazdálkodás aktuális kihívásairól. Vasárnap a hagyományos programokra várták az érdeklődőket: volt főzés, de vadászkutya-, solymász- és vadászíjász bemutató is.

Posted by Pápa Városi Televízió on Monday, September 20, 2021

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a szerkesztoseg(kukac)papaimediacentrum.hu címen. Megértésüket köszönjük!