Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Mehringer Richárd az év rendőre

Huszár Hajnal | 2021.09.21.

Dr. Fellegi Norbert Veszprém megyei rendőrfőkapitány, Regdon László pápai rendőrkapitány jelenlétében nyújtotta át dr. Áldozó Tamás polgármester az Év rendőre kitüntetést és további rendőröknek adott át jutalmat ma délelőtt a Városházán.

A városvezető köszöntőjében emlékeztetett, az Év rendőre elismerést hagyományosan a rendőrnaphoz kapcsolódva a veszprémi ünnepi állománygyűlésen adják át, erre azonban az idén nem volt lehetőség, így ezen az alkalmon gratulál az elöljárói által kiemelkedőnek ítélt rendőrnek. Hozzátette, az idei évben másodszor van alkalma Regdon László rendőrkapitány javaslata alapján olyan rendőröket is jutalmazni, akik egy-egy ügy kapcsán érdemelték ki az elismerést. Hangsúlyozta, örömmel teszi mindezt és köszöni a kollégák elkötelezett munkáját, mellyel a mostani, az illegális bevándorlás miatti keményebb időszakban is helytállnak.

A 2020. Év rendőre kitüntetést Mehringer Richárd rendőr százados vehette át. A bűnügyi osztály megbízott nyomozó alosztályvezetője magas szintű és lelkiismeretes munkájának köszönhetően a szervezeti teljesítménycélok elérése 2020. évben olyan magas szinten valósult meg, hogy a felderítések terén a Pápai Rendőrkapitányság Veszprém megye legjobbjai között lehetett. Az ismeretlen elkövetők kézre kerítésétől a vádelőkészítésig sikerült egy nagy horderejű gépkocsifeltörés-sorozatot felderítenie a múlt évben. Szolgálatellátása során tevékenységével példát mutat a rendőröknek, az elöljárók által megfogalmazott elvárásokkal mindig azonosulni tud, elhivatottsága a rendőri pálya felé töretlen – hangzott el a kitüntetett méltatásában.

Dr. Áldozó Tamás további rendőrök kiemelkedő munkáját is elismerte. Jutalmat vehetett át Fűzfa László rendőr főtörzszászlós körzeti megbízott, Varga Csaba rendőr törzszászlós körzeti megbízott, Sipkovits Dávid rendőr főtörzsőrmester körzeti megbízott, Belső Nóra rendőr őrmester megbízott főhatárrendész, Hegedüs László rendőr főtörzszászlós vizsgáló, Tengölics Gergő rendőr főtörzsőrmester helyszínelő és balesetvizsgáló, Keszler Balázs rendőr zászlós bűnügyi technikus, Kovács Péter rendőr főtörzsőrmester nyomozó és Müller Alexandra rendőr százados kiemelt szabálysértési főelőadó.

Az elismerések átadását követően dr. Fellegi Norbert megyei rendőrfőkapitány gratulált az elismerésben részesítetteknek. Mint mondta, a Pápai Rendőrkapitányság a megye legjobbjai közé tartozik eredményeit tekintve, ez pedig az itt dolgozó rendőrök munkájának köszönhető. A jutalmazottaknak köszönetet mondott és további eredményes munkát kívánt.

Polgármesteri jutalomban részesített rendőrök:

Fűzfa László rendőr főtörzszászlós körzeti megbízott

2021 nyarán több lopás és betöréses lopás elkövetőjét derítette fel, valamint a közelmúltban – személyismeretének köszönhetően – egy pápai élelmiszerbolt betörőjét is kézre kerítette. 

Varga Csaba rendőr törzszászlós körzeti megbízott

2021 augusztusában elfogta azt a férfit, aki két Nemzeti Dohányboltba és két családi házba is betört, emellett sikerült azonosítania és elfognia azt a személyt is, aki a közelmúltban Pápán három kerékpárt lopott el, egy helyi gimnáziumból pedig különböző szerszámokat tulajdonított el.   

Sipkovits Dávid rendőr főtörzsőrmester körzeti megbízott

2021 augusztusában három körözött személyt fogott el, valamint három személyt állított elő bűncselekmény elkövetése miatt.

Belső Nóra rendőr őrmester megbízott főhatárrendész

A pályakezdő rendőrök között kiemelkedően látja el feladatait, precízen végrehajtja a parancsnokai utasításait, valamint a Gróf Esterházy Kórháznál lévő oltópontnál jelentős szerepet vállalt a közlekedésbiztonság fenntartásában és a lakossággal történő sikeres kommunikációban.

Hegedüs László rendőr főtörzszászlós vizsgáló

Munkáját a vizsgálati ügyek tekintetében végzett átlag feletti ügyfeldolgozás, az általa lefolytatott rendkívüli halálesetekkel kapcsolatos hibátlan munkavégzés, valamint példaértékűnek tekinthető szakmai tudás jellemzi.

Tengölics Gergő rendőr főtörzsőrmester helyszínelő és balesetvizsgáló

Gyors helyzetfelismerésének köszönhetően azonnal üldözőbe vette, majd megállította azt a személygépkocsit, amelynek vezetője embercsempészként 19 olyan személyt szállított, akik jogszerű magyarországi tartózkodásukat nem tudták igazolni.

Keszler Balázs rendőr zászlós bűnügyi technikus

Szakmai tevékenységét huzamosabb ideje magas szintű, kiemelkedő szakmai tudással látja el, valamint a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Technikai Osztálya által támasztott követelményekre gyorsan és rugalmasan reagál.

Kovács Péter rendőr főtörzsőrmester nyomozó

2021 augusztusában, egy bűnügyi portyaszolgálat alkalmával felismerte és intézkedés alá vonta azt a személyt, aki a közelmúltban kerékpárokat, valamint különböző szerszámgépeket tulajdonított el Pápán.

Müller Alexandra rendőr százados kiemelt szabálysértési főelőadó

Magas szintű szakmai tudásával kiemelkedő tevékenységet nyújt a szabálysértési eljárások lefolytatásában, emellett precízen ellátja az osztályvezető helyettesítésével járó feladatokat.





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: