Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

A Napsugár Bölcsőde vehette át a főzőverseny bevételét

Babos Petra | 2021.09.21.

A Nyárbúcsúztató Játszótéri Nap főzőversenyének bevételét a szervezők a településrészen működő bölcsődének ajánlották fel az idei évben. Az adományt ma délután dr. Áldozó Tamás polgármester és Unger Tamás alpolgármester, a volt Kilián lakótelep és környékének önkormányzati képviselője adta át Tóth Katának, a Pápai Egyesített Bölcsődék vezetőjének és Strínyi Józsefné bölcsődevezetőnek.

Az alpolgármester elmondta, augusztus utolsó szombatján, a volt Kilián lakótelepen tartották a nagy sikerű Nyárbúcsúztató Játszótéri Napot, amelyre sokan kilátogattak. Hagyomány már, hogy jótékonysági főzőversenyt szerveznek, amelynek bevételét mindig a városrészhez tartozó intézmény számára ajánlják fel. Idén a bölcsőde volt a kedvezményezett. Végül köszönetét fejezte ki a résztvevőknek a megjelenésért, az adományokért és a szervezőknek az aktív tevékenységükért. A jó hangulatú program során 154.355 forint gyűlt össze.

Tóth Kata köszönetét fejezte ki az adományért, majd elmondta, az összegből készség- és mozgásfejlesztő játékokat vásárolnak a tornaszobába.

– A bölcsőde már rendelkezik készségfejlesztő játékokkal, de ezekből sosem elég, hiszen az évek során elkopnak. A gyerekeknek van néhány kedvence, ezekből szeretnénk újakat vásárolni – tette hozzá a Tóth Kata.





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: