Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Meghosszabbították az ellenzéki előválasztást

Pintér-Papp Eszter | 2021.09.21.

A szombati technikai problémákat követően hétfőn újraindult az ellenzéki előválasztás, melynek határidejét a hétvégén történtek miatt meghosszabbították – tudtuk meg Kovács Józseftől, az ellenzéki előválasztási bizottság helyi elnökétől.

– Szombaton – most már bizonyítottan – egy kínai szerverről durva támadás érte az előválasztás informatikai rendszerét, ami leállította a szervert. Hétvégén a szakembereink külső szakértők segítségével elhárították a problémát és erősebb védelmet állítottak fel. Ennek köszönhetően hétfő reggel nyolc óra óta eseménymentesen üzemel a rendszer – mondta el Kovács József, aki arról is szólt, hogy Pápán a Piac téri pavilonsoron állították fel az ellenzéki előválasztási sátrat, ahol folyamatos az érdeklődés.

Az Országos Ellenzéki Előválasztási Bizottság döntése értelmében az előválasztás határideje kitolódik, így Pápán is szeptember 28-án 18 óráig várják a szavazatokat.

Kovács József hírportálunk kérdésére elmondta, a szombati technikai probléma előtt összegyűjtött szavazatok sorsáról is döntött az ellenzéki előválasztási bizottság. Mivel úgy tűnik, hogy nem történt visszaélés az adatokkal, a szombaton reggel leadott szavazatok érvényesek.





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: