Az év rendőre kitüntetések átadása (Híradó 2021.09.21.)

60

Méhringer Richárd rendőr százados vehette át dr. Áldozó Tamás polgármestertől 2020-as kiemelkedő munkájáért az Év rendőre kitüntetést ma délelőtt a Városházán. Az ünnepélyes programon még kilenc rendőrnek adott át jutalmat a városvezető, ők egy-egy ügy gyors és eredményes megoldásáért kapták az elismerést. Az eseményen jelen volt dr. Fellegi Norbert megyei rendőrfőkapitány, Regdon László pápai rendőrkapitány és a kapitányság vezetői állománya.

Az év rendőre kitüntetések átadása (Híradó 2021.09.21.)

Az év rendőre kitüntetések átadása (Híradó 2021.09.21.)Méhringer Richárd rendőr százados vehette át dr. Áldozó Tamás polgármestertől 2020-as kiemelkedő munkájáért az Év rendőre kitüntetést ma délelőtt a Városházán. Az ünnepélyes programon még kilenc rendőrnek adott át jutalmat a városvezető, ők egy-egy ügy gyors és eredményes megoldásáért kapták az elismerést. Az eseményen jelen volt dr. Fellegi Norbert megyei rendőrfőkapitány, Regdon László pápai rendőrkapitány és a kapitányság vezetői állománya.

Posted by Pápa Városi Televízió on Tuesday, September 21, 2021

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!