Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Gyermekbarát menza a Weöres-iskolában

Babos Petra | 2021.09.21.

Mint arról korábban már hírt adtunk, márciusban a győri székhelyű Eatrend Arrabona Zrt. vette át a városban a gyermekétkeztetést. A cég felújította a Nátus konyhát és nemrégiben a város egyik iskolájának régi ebédlője is megújult.              

Szinte rá sem lehet ismerni a Weöres Sándor Általános Iskola ebédlőjére, melyet a nyár folyamán teljesen felújított az Eatrend Arrabona Kft.

Takács Zsolt, a részvénytársaság ügyvezetője a Médiacentrum kérdésére elmondta, elsőként a Nátus konyha korszerűsítését hajtottak végre, ami azt jelenti, hogy olyan gépeket, eszközöket helyzetek üzembe, amelyeknek köszönhetően a gyerekeknek szélesebb ételválasztékot kínálnak.

– A Weöres-iskolában a korábbi menzát gyermekbarát étteremmé alakítottuk át. Ezzel az volt a célunk, hogy a diákok kellemesebb környezetben étkezhessenek. A beruházás keretében az étterem előtti kézmosó is megújult, de a bejárati ajtó, a járólapok, a mennyezet, a székek és asztalok is vadonatújak. Emellett interaktív díszítőelemeket helyeztünk a falakra, amelyek javítják a közösségi élményt. Azt tapasztaltuk, hogy az elmúlt két és fél hétben a Weöres-iskolában megnőtt az étkezést igénylők száma. A pedagógusoktól érkezett pozitív visszajelzések szerint a diákok gyorsabban kapják meg az ebédet, s így több idejük marad annak elfogyasztására – tudtuk meg Takács Zsolttól.

A beruházás több fázisban zajlott. Egy keretösszeg áll rendelkezésre a pápai gyermekétkeztetés korszerűsítésre, amelynek a pontos műszaki tartalma és a jövőbeli ütemterve még nem ismert.





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: